Hoe visgraat laminaatvloeren te installeren

Hoe visgraat laminaatvloeren te installeren

visgraat laminaat

Het gebruik van visgraat laminaatvloeren is een leuke manier om wat karakter aan je huis te geven. Het is ook een geweldige manier om een centraal punt in een kamer te creëren. U kunt dit patroon ook gebruiken om oneffenheden in uw vloeren te verbergen.

Voor het leggen van een visgraat laminaatvloer heb je twee verschillende soorten planken nodig. Het eerste type wordt een spijkerblank genoemd en is gemaakt van een dik stuk triplex. De tweede wordt een vulmiddel genoemd Leg Express. Het gebruik van een spijkerspijker is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw planken gelijkmatig over de vloer liggen.

De vloer moet dan worden bijgesneden met een cirkelzaag. Een kleine hoeveelheid afval kan de hele vloer ruïneren. Sommige fabrikanten raden aan dat u 10-15% van de vloer voor uw rekening neemt.

Je hebt ook een paar hulpmiddelen nodig. U kunt een meetlint gebruiken om de grootte van uw kamer op te meten. U kunt ook een krijtlijn gebruiken om het midden van de kamer te bepalen.

De volgende stap is het leggen van het visgraatpatroon. Diagonaal leggen kan een rustgevend effect hebben. Je kunt de vloer ook dwars leggen als je meerdere ramen hebt.

Bij het leggen van een visgraatpatroon dient u rekening te houden met de lengte van de vloer. U kunt ook een spantenvierkant gebruiken om een hoek van 90 graden voor de planken te behouden.

Het gebruik van visgraat laminaatvloeren is ontzettend eenvoudig. Het is ook zeer duurzaam en bestand tegen waterschade. Het materiaal is makkelijk schoon te maken en heeft een authentieke uitstraling. Het is ook krasbestendig, wat voor gemoedsrust kan zorgen in gebieden met veel verkeer.

Voor meer info klik je deze site aan: Leg Express